Bedrijfswaardering bij verkoop bedrijf

U bent tot de conclusie gekomen om uw bedrijf te verkopen. Maar wat is uw bedrijf waard? En kunt u voorafgaand aan de verkoop de waarde verhogen door de onderneming verkoopklaar te maken? Een waardering van een te verkopen bedrijf maakt inzichtelijk welke prognoses haalbaar zijn bij voortzetting van de onderneming (zonder verkoop). Daarnaast wordt duidelijk welke kasstromen kunnen worden gerealiseerd door de nieuwe aandeelhouder (bijvoorbeeld door synergie voordelen).

Geen verassingen

Bij de verkoop van uw bedrijf wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Met een goede waardering van uw te verkopen bedrijf heeft u een goede richtlijn en onderbouwing van de vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat u goed kunt onderhandelen en tot een wederzijdse goede deal kunt komen.

Inzicht in waarde leidt tot gezonde deals

Wingman Business Valuation is met haar jarenlange ervaring een zeer geschikte partner bij de verkoop van bedrijven. Wij geven inzicht in waarde zonder dat wij er belang bij hebben of de transactie nou wel of niet doorgaat. Met onze analyses hebben wij gezorgd voor gezonde deals. Wilt u meer weten?