Onafhankelijk en gespecialiseerd

Wingman is een zelfstandig bureau voor ondernemingswaardering en kenmerkt zich door een professionele en objectieve houding. De partners van Wingman zijn zeer ervaren en hebben zich bewezen bij complexe waarderingsvraagstukken. Wingman is volstrekt onafhankelijk en niet gelieerd aan een andere organisatie. De partners van Wingman zijn Register Valuators (RV) en Wingman conformeert zich aan de beroeps- en gedragsregels van het Nederlands Instituut van Register Valuators (NIRV), inclusief het daarbij behorende tuchtrecht.

De kerncompetenties van Wingman zijn: waardebepaling van ondernemingen en aandelenpakketten en het uitvoeren van economische schadeberekeningen. Wingman heeft uiteraard toegang tot de relevante nationale en internationale databases.

Wingman was en is actief betrokken bij diverse opleidingen op het gebied van ondernemingswaardering, waaronder de Master of Science in Controlling opleiding aan Nyenrode Business Universiteit en de opleiding Business Valuation van de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Wingman waardeert
Amersfoort Amsterdam Breda +31 889 464 626
© Wingman Business Valuation B.V. VoorwaardenDisclaimerPrivacy