Team

drs. J. Bouman RC RV
Partner

Mobiel: 06 - 553 647 51
E-mail: jaap.bouman@wingman.nl

Jaap Bouman heeft circa 20 jaar ervaring op het gebied van ondernemingswaardering en is door de jaren heen betrokken geweest bij honderden waarderingsopdrachten in een groot aantal sectoren, in Nederland en in het buitenland. Zijn waarderingswerkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van geschillen, portfolio analyses, fairness opinies, belasting en boekhoudkundige vraagstukken en bij koop of verkoop van ondernemingen.

Meer over Jaap Bouman...

drs. M.A. Nagelhout RV
Partner

Mobiel: 06 - 167 198 45
E-mail: michiel.nagelhout@wingman.nl

Michiel Nagelhout is sinds 1995 actief op het vakgebied van ondernemingswaardering en is door de jaren heen betrokken geweest bij diverse waarderingsopdrachten in een groot aantal sectoren, in Nederland en in het buitenland. Hij richt zich voornamelijk op waarderingen in het kader van geschilprocedures, fusie- en overname, fiscale waarderingen, purchase price allocations (PPA) en impairment testing. Daarnaast is Michiel in zijn carrière actief betrokken geweest bij het opzetten van financiële rekenmodellen in het kader van strategische beslissingen, (her) financieringen, waarderingen en projectfinanciering.

Sinds 2016 is Michiel als docent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, waar hij Corporate Valuation and Value Based Management doceert als onderdeel van de opleiding Master of Science in Controlling, Finance Advanced 2.

Meer over Michiel Nagelhout...

S. van Ooijen MSc
Consultant

Mobiel: 06 - 555 226 96
E-mail: sandra.van.ooijen@wingman.nl

Sandra van Ooijen is sinds begin 2017 als consultant bij Wingman actief binnen het vakgebied van ondernemingswaarderingen. Sandra was eerder als financieringsspecialist en accountmanager Groot Zakelijk werkzaam bij de Rabobank. Sandra richt zich voornamelijk op financiële analyses en waarderingen in het kader van de transacties, Purchase Price Allocations (PPA) en impairment testing.

Meer over Sandra van Ooijen...

drs. J.G. Groeneveld RA RV
Extern Adviseur

E-mail: info@wingman.nl

Joost Groeneveld is oprichter van Wingman. Sinds de verkoop van Wingman in 2013 aan het huidige management is Joost niet meer operationeel actief bij Wingman. Wel is hij bij opdrachten als extern adviseur betrokken geweest. Joost is één van de meest ervaren register valuators van Nederland. Begin jaren negentig behoorde Joost tot de initiatiefnemers van de professionalisering van het vakgebied business valuation in Nederland. Sindsdien is hij een toonaangevend onafhankelijk waarderingsexpert. Joost is betrokken bij de postacademische opleidingen op het gebied van business valuation en actief in verschillende besturen in de beroepsgroep. Daarnaast publiceert hij over het waarderen van bedrijven.

Meer over Joost Groeneveld...
Wingman waardeert
Amersfoort Amsterdam Breda +31 889 464 626
© Wingman Business Valuation B.V. VoorwaardenDisclaimerNieuws