Team

drs. J. Bouman RC RV

Mobiel: 06 – 553 647 51
E-mail: jaap.bouman@wingman.nl

Jaap Bouman heeft circa 25 jaar ervaring op het gebied van ondernemingswaardering en is door de jaren heen betrokken geweest bij honderden waarderingsopdrachten in een groot aantal sectoren, in Nederland en in het buitenland. Zijn waarderingswerkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van geschillen, portfolio analyses, fairness opinies, belasting en boekhoudkundige vraagstukken en bij koop of verkoop van ondernemingen.

Meer over Jaap Bouman…

 

drs. M.A. Nagelhout RV

Mobiel: 06 – 167 198 45
E-mail: michiel.nagelhout@wingman.nl

Michiel Nagelhout is sinds 1995 actief op het vakgebied van ondernemingswaardering en is door de jaren heen betrokken geweest bij diverse waarderingsopdrachten in een groot aantal sectoren, in Nederland en in het buitenland. Hij richt zich voornamelijk op waarderingen in het kader van geschilprocedures, fusie- en overname, fiscale waarderingen, purchase price allocations (PPA) en impairment testing. Daarnaast is Michiel in zijn carrière actief betrokken geweest bij het opzetten van financiële rekenmodellen in het kader van strategische beslissingen, (her) financieringen, waarderingen en projectfinanciering.

Michiel is als docent verbonden geweest aan Nyenrode Business Universiteit, waar hij Corporate Valuation and Value Based Management doceerde als onderdeel van de opleiding Master of Science in Controlling, Finance Advanced 2.

Meer over Michiel Nagelhout…

 

S. van Ooijen MSc MBV RV

Mobiel: 06 – 555 226 96
E-mail: sandra.van.ooijen@wingman.nl

Sandra van Ooijen is sinds begin 2017 als consultant bij Wingman actief binnen het vakgebied van ondernemingswaarderingen. Sandra was eerder als financieringsspecialist en accountmanager Groot Zakelijk werkzaam bij de Rabobank. Sandra richt zich onder meer op financiële analyses en waarderingen in het kader van de transacties, Purchase Price Allocations (PPA) en impairment testing. Zij is register valuator (RV) en aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).

Meer over Sandra van Ooijen…

P. Wijffelman MSc RV

Mobiel: 06 – 553 647 60
E-mail: patrick.wijffelman@wingman.nl

Patrick Wijffelman is gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen en litigation support en heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring op dat gebied. Hij heeft in die periode meer dan 150 waarderingsopdrachten uitgevoerd voor Nederlandse en internationale bedrijven en meer dan 50 aan- en verkooptransacties begeleid.

Hij heeft ervaring met koopsom-allocaties en impairment tests ten behoeve van de jaarrekening, fiscale waarderingen en waarderingen ten behoeve van overnames (fairness- en second opinions). Daarnaast levert hij litigation support en voert hij schadeberekeningen uit als partijdeskundige of onafhankelijk expert. Hij is gespecialiseerd in uitkoopprocedures in Nederland.

Meer over Patrick Wijffelman…